نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

 برگزاری مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی «ساده مثل روح الله» در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۰۸۷۴
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
 برگزاری مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی «ساده مثل روح الله» در مشهد
مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی «ساده مثل روح الله» با برش‌هایی از ساده‌زیستی، قناعت، مصرف‌گریزی و زندگی مقاومتی حضرت امام خمینی‌(ره) آغاز می‌شود و تا ۱۵ تیر ۱۴۰۱ ادامه می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر روحی گل‌خطمی، مدیرعامل کانون و مؤسسه فرهنگی شهید روحی، گفت: مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی با عنوان «ساده مثل روح‌الله» با برش‌هایی از ساده‌زیستی، قناعت، مصرف‌گریزی و زندگی مقاومتی حضرت امام خمینی(ره)، در مشهد برگزار می‌شود.     
دبیر برگزاری مسابقه بزرگ کتاب‌خوانی ساده مثل روح‌الله گفت: این مسابقه در جهت هم‌افزایی دستگاه‌های فرهنگی استان و کشور برای توسعه کتاب‌خوانی و سیره حضرت امام روح‌الله با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی، سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد و تعدادی از دستگاه‌های فرهنگی کشور با اهدای جوایز ارزنده از قبیل ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی و هدایای نفیس فرهنگی برگزار می‌شود.
روحی گل‌خطمی منبع مسابقه را کتاب «ساده مثل روح‌الله» با برش‌هایی از ساده‌زیستی، قناعت، مصرف‌گریزی و زندگی مقاومتی حضرت امام خمینی(ره) عنوان کرد و افزود: کتاب ساده مثل روح‌الله را حجت‌الاسلام‌والمسلمین سبزیان نوشته است و انتشارات بهار اندیشه و مؤسسه شهید روحی آن را تدوین و تهیه کرده‌اند.
وی گفت: سبک زندگی بزرگان و رهبران سیاسی جهان و مصلحان تاریخی همیشه خواندنی و شیرین است. اما در بین همه آن‌ها، زندگی امام خمینی متمایز و خیلی متفاوت است. او رهبری فرازمانی و فرازمینی است. رمز محبوبیت امام روح‌الله، ساده‌زیستی‌اش بود. سادگی در کلام، سادگی در پوشش و لباس، سادگی در رفتار و سادگی در سبک زندگی‌اش. اینکه تشریفات گریز بود. از اول تا آخر عمرش هم تغییری نکرد و همانی که بود تا آخر ماند.
روحی گل‌خطمی گفت: این ساده‌زیستی از نقاط برجسته سبک زندگی و مکتب روح‌الله است و جامعه امروز ما به‌شدت نیازمند بازخوانی و ترویج سیره عملی امام خمینی در تمامی زمینه‌ها خصوصا ساده‌زیستی، تجمل و تشریفات‌گریزی و زندگی مقاومتی اوست. امروز می‌شود از مدل زندگی او برای ساخت یک زندگی مؤمنانه به‌خوبی استفاده کرد.
عضو انجمن کتابخانه‌های عمومی مشهد مقدس گفت: علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را با تخفیف ۳۰ درصد (۲۵۰۰۰ تومان) و با ارسال عدد ۲ به سامانه ۳۰۰۰۲۱۳۸ تهیه کنند.
وی تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند پس از ثبت‌نام با استفاده از کدملی به‌عنوان نام کاربری و رمز عبور به سامانه مرکز مجازی مسابقات کتاب‌خوانی www.m-ketab.ir وارد شوند و در صفحه ابتدایی پروفایل خود، اطلاعات مسابقه را مشاهده و در آن شرکت کنند.
این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت مرکز مجازی مسابقات کتاب‌خوانی به آدرس www.m-ketab.ir مراجعه کنند یا با شماره تلفن ۰۹۱۵۰۷۵۱۸۴۸ در ساعات ۱۸ تا ۲۰ تماس بگیرند.
لازم به ذکر است آخرین مهلت شرکت در مسابقه کتاب‌خوانی «ساده مثل روح‌الله» ۱۵ تیر ۱۴۰۱ است.

 برگزای مسابقه بزرگ کتابخوانی «ساده مثل روح الله» در مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->